Kostrådgivning

KOSTRÅDGIVNING GENOM HÄLSOVINSTEN, TYRINGE

 

 

Hälsovinsten, Tyringe erbjuder kostrådgivning för viktökning, viktminskning, förbättrade prestationer, bättre hälsa, ökat välmående eller efter önskemål.

 

Kostrådgivningen inleds med ett första informationsmöte.

Där får jag lite information om dig och du får bl a information om den kostregistrering som du sedan genomför under en veckas tid. Därefter träffas vi igen och går igenom din kostregistrering och utifrån den kommer vi tillsammans fram till vilka förändringar som kan vara bra för dig att göra för att nå de resultat du önskar.

Hur fortsättningen sedan ser ut och vilket innehåll följande träffar får, beror på vilka önskemål du har med din kostrådgivning

och hur du vill gå vidare.

 

Hälsovinsten, Tyringe arbetar inte efter någon speciell metod/modell, utan vill i första hand ge dig kunskap om hur kosten påverkar din hälsa och ditt välbefinnande. Vi utgår ifrån hur din situation ser ut idag och med min vägledning får du göra små förändringar som kan leda till stora resultat. Du får möjlighet att hitta en väg som du känner att du alltid kan leva efter och följa för att nå de resultat du önskar och för att öka ditt välmående!

 

Jag är dock utbildad ISODIETEN-coach och känner du att

du vill följa det konceptet fullt ut, finns jag där och vägleder dig.

Läs mer under fliken "Isodieten".

 

Har du fastnat i en ond cirkel där negativa tankar påverkar ditt ätbeteende i fel riktning är det en fördel att försöka arbeta med dessa tankar och känslor för att bryta dem och ersätta dem

med mer positiva.

Läs mer under "Kognitiv beteendeterapi".

 

Hälsovinsten, Tyringe utgår ifrån dig och hjälper dig att hitta en väg för att nå de resultat du önskar!

 

 

NYHETER

 

Fr o m den 1 februari befinner vi oss i ny lokal på Hörlingegatan 10 i Tyringe. VÄLKOMMEN!

 

I mars planerar vi att starta en ny viktminsknings-kurs utifrån ISODIETEN.

Anmäl dig redan nu!

 

Copyright © All Rights Reserved