Kostrådgivning, coaching och mental träning

KOSTRÅDGIVNING, COACHING OCH MENTAL TRÄNING

 

Hälsovinsten, Tyringe och JXE Coaching & Mental träning erbjuder tillsammans denna kombination, som vi anser vara ett vinnande koncept för att du ska kunna förbättra din hälsa, öka ditt välmående och nå de resultat du önskar! Dessutom är chansen större att dina resultat blir bestående eftersom du samtidigt får jobba med dig själv och får redskap att hantera olika situationer som kan dyka upp

och ställa till det för dig.

För att du ska må bra och för att du ska känna harmoni i livet är balans ett nyckelord. Balans mellan träning och vila, mellan stress och avkoppling, mellan krav och frihet och inte minst behöver du balans i din kost. En bra balanserad kost ger dig maximal energi och gör också att din kropp kommer i balans, vilket påverkar ditt välbefinnande.

 

Många av oss hamnar eller har hamnat i en ond cirkel när det gäller våra kostvanor. Ofta är det negativa tankar som ställer till det för oss. Många av oss känner också att vi kört fast i invanda mönster, som vi lagt till med. Vi känner oss missnöjda och trivs inte riktigt i vår vardag, men vet inte hur vi ska ta oss vidare. För att bryta oss loss, komma vidare och nå de resultat vi önskar, oavsett om det gäller vår hälsa, i vår idrott eller om det gäller andra saker i livet, är det viktigt att sätta upp mål. JXE Coaching & Mental träning hjälper dig

att sätta upp mål och visar dig hur du kan arbeta med

målbilder för att nå önskade resultat.

 

Hälsovinsten, Tyringe och JXE Coaching & Mental träning erbjuder möjligheten att kombinera kostrådgivning, coaching och mental träning på ett sätt som du själv önskar. Vi rekommenderar dock minst sex träffar för att få ett bestående resultat.

 

Hälsovinsten, Tyringe och JXE Coaching & Mental träning erbjuder också med jämna mellanrum må bra-kursen "Balans i livet".

Läs mer under fliken "Balans i livet".

 

 

NYHETER

 

Fr o m den 1 februari befinner vi oss i ny lokal på Hörlingegatan 10 i Tyringe. VÄLKOMMEN!

 

I mars planerar vi att starta en ny viktminsknings-kurs utifrån ISODIETEN.

Anmäl dig redan nu!

 

Copyright © All Rights Reserved