Om Hälsovinsten

OM HÄLSOVINSTEN, TYRINGE

 

För att du ska må bra och för att du ska känna harmoni i livet är balans ett nyckelord. Balans mellan träning och vila,

mellan stress och avkoppling, mellan krav och frihet

och inte minst behöver du balans i din kost. En bra balanserad kost ger dig maximal energi och gör också att ditt inre kommer i balans, vilket påverkar ditt välbefinnande.

Hälsovinsten är ett friskvårdsföretag, som erbjuder kostrådgivning med ditt bästa i fokus. Hälsovinsten utgår ifrån dig och arbetssättet bygger på att ge dig kunskap om hur kosten påverkar ditt välbefinnande. Tillsammans hjälps vi åt för att se vilka förändringar som kan vara bra för dig att göra, när det gäller din kost, för att nå de resultat du önskar. Hälsovinstens motto är: Små förändringar leder till mest hållbara resultat! Vi är alla olika och kostrådgivning genom Hälsovinsten utgår ifrån dig och dina behov och önskemål!

 

Många av oss hamnar eller har hamnat i en ond cirkel när det gäller våra kostvanor. Ofta är det negativa tankar som ställer till det för oss. Hälsovinsten är ett stöd för dig som vill förändra dina matvanor och dina tankemönster till mer positiva för ditt välbefinnande. Läs mer under "Kognitiv beteendeterapi". Hälsovinsten har också ett nära samarbete med JXE Coaching & Mental träning och tillsammans erbjuder vi en kombination av kostrådgivning, coaching och mental träning. Läs mer om detta under "Kostrådgivning, coaching och mental träning".

 

Hälsovinsten hjälper dig som vill få ut max av din träning, genom att äta ”rätt”. Hälsovinsten är ett stöd för dig som vill gå ner, eller upp, i vikt och få ett varaktigt resultat.

 

Hälsovinsten ger dig kunskap som kan leda till ett ökat välbefinnande och bättre prestationer. Hälsovinsten hjälper dig att hitta balansen i din kost och finns där och stöttar dig i ditt förändringsarbete. Hälsovinsten vill visa för dig vilka fantastiska vinster du kan göra genom att investera i din hälsa.

 

HÄLSOVINSTEN ÄR REDSKAPET FÖR ATT DU SKA NÅ DINA MÅL OCH SKAPA EN HÄLSOSAM LIVSTIL!

 

NYHETER

 

Fr o m den 1 februari befinner vi oss i ny lokal på Hörlingegatan 10 i Tyringe. VÄLKOMMEN!

 

I mars planerar vi att starta en ny viktminsknings-kurs utifrån ISODIETEN.

Anmäl dig redan nu!

 

Copyright © All Rights Reserved